Inloggen
 

Het team

Een enthousiast team van leisteen adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van vloer tot zwembad, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze natuurleien zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

 Foto Simon van de Kerkhof, Lei Import B.V.

Tom van der Dussen
Adviseur Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie Cast PMR Dakramen
Tom@lei-import.nl
+31 (0)6 44 86 04 00

 

Een van de belangrijkste onderdelen van renovatie is zorgen dat het gebouw weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk hierbij aan het vervangen van de huidige dak en/of gevel, een modernere uitstraling of een duurzame invulling. Ik kijk samen met u voor de optimale keuze met betrekking tot natuurleien voor uw project.

Naast de natuurleien adviseer ik u graag over het Cast PMR dakraam. Het unieke aan Cast PMR is het maatwerk en de hoge duurzaamheid. Opdrachtgevers komen dan ook bij ons terecht omdat hier behoefte aan is in combinatie met goed advies.

 

 

 

 

 

 

 

 Foto Johanna Gruijthuijsen, Lei Import B.V.

Johanna Gruijthuijsen - de wijs
Adviseur Restauratie
Specialisatie Leisteen
Eigenaar Lei Import

Johanna@lei-import.nl
+31 (0)6 53 34 99 48

 


Ruim 20 jaar geleden nam ik Lei Import over. Dat was het moment dat ik verliefd geworden ben op leisteen. Leisteen is mijn grote passie, waardoor ik mag stellen dat mijn beroep ook mijn hobby is. Door deze specialisatie werk ik veel in de restauratie sector. Een toonaangevend restauratieproject is het Rijksmuseum te Amsterdam. Iedere opdracht vraagt persoonlijke betrokkenheid, bouwkundig inzicht en een goed en betrouwbaar advies naar opdrachtgever en architect. Aandacht tot in detail!

Mooie natuurleien en goed vakmanschap vormen een prachtig huwelijk. Dit is de reden dat mijn aandacht zeker ook uit gaat naar het ambacht van de leidekker.

 

 

 

 

 

 

 

Foto Rob Canton, Lei Import B.V.

Rob Canton
Adviseur Natuurleien Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie Leisteen en Keramische pannen

Rob@lei-import.nl
+31 (0)6 44 86 00 90

 

Gedreven, betrokken en deskundig zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn achtergrond als bouwkundige en affiniteit met architectuur stelt mij in staat om uw uniek idee gerealiseerd te krijgen.

Als leisteen importeur hebben we tevens een adviesrol voor de Nederlandse markt om de kwaliteit in de markt hoog te houden en voor elk budget een passende oplossing aan te dragen.
Ik heb leisteen leren kennen als een prachtig natuurproduct waarmee hele mooie projecten gerealiseerd kunnen worden. Ik geef graag persoonlijk advies op maat, aangezien u uiteraard iets unieks wilt en ieder project weer anders is. Dit kan bij u op kantoor of bij ons in de showroom. Ik denk graag vanuit mijn expertise met u mee en geef voorstellen voor de geschikte leisoort, dekkingswijze en detaillering. Meedenken vanuit mijn vakgebied is en blijft steeds een uitdaging!


 

Twitter

Snel een vrijblijvende offerte op maat

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import Dakramen bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier
Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Volg ons via
facebookLinkedinPinterestlinkedin