Inloggen
 

Kwaliteit & schoonheid

Openingen in uw dak en toch het originele karakter van uw pand behouden of juist extra benadrukken? Natuurlijk is dat uw uitgangspunt.

U wilt graag van daglicht kunnen genieten en goed kunnen ventileren.

Unieke kwaliteit en schoonheid toevoegen aan uw omgeving, daar staan we voor.

Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand.

Cast PMR dakramen worden specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, zinken of platte daken betreft, uw dak behoudt zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

Detail van de cast pmr dakramen welke op maat voor u wordt gemaakt

Het team

Een enthousiast team van leisteen adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van vloer tot zwembad, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze natuurleien zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

 Foto Simon van de Kerkhof, Lei Import B.V.

Tom van der Dussen
Adviseur Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie Cast PMR Dakramen
Tom@lei-import.nl
+31 (0)6 44 86 04 00

 

Een van de belangrijkste onderdelen van renovatie is zorgen dat het gebouw weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk hierbij aan het vervangen van de huidige dak en/of gevel, een modernere uitstraling of een duurzame invulling. Ik kijk samen met u voor de optimale keuze met betrekking tot natuurleien voor uw project.

Naast de natuurleien adviseer ik u graag over het Cast PMR dakraam. Het unieke aan Cast PMR is het maatwerk en de hoge duurzaamheid. Opdrachtgevers komen dan ook bij ons terecht omdat hier behoefte aan is in combinatie met goed advies.

 

 

 

 

 

 

 

 Foto Johanna Gruijthuijsen, Lei Import B.V.

Johanna Gruijthuijsen - de wijs
Adviseur Restauratie
Specialisatie Leisteen
Eigenaar Lei Import

Johanna@lei-import.nl
+31 (0)6 53 34 99 48

 


Ruim 20 jaar geleden nam ik Lei Import over. Dat was het moment dat ik verliefd geworden ben op leisteen. Leisteen is mijn grote passie, waardoor ik mag stellen dat mijn beroep ook mijn hobby is. Door deze specialisatie werk ik veel in de restauratie sector. Een toonaangevend restauratieproject is het Rijksmuseum te Amsterdam. Iedere opdracht vraagt persoonlijke betrokkenheid, bouwkundig inzicht en een goed en betrouwbaar advies naar opdrachtgever en architect. Aandacht tot in detail!

Mooie natuurleien en goed vakmanschap vormen een prachtig huwelijk. Dit is de reden dat mijn aandacht zeker ook uit gaat naar het ambacht van de leidekker.

 

 

 

 

 

 

 

Foto Rob Canton, Lei Import B.V.

Rob Canton
Adviseur Natuurleien Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie Leisteen en Keramische pannen

Rob@lei-import.nl
+31 (0)6 44 86 00 90

 

Gedreven, betrokken en deskundig zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn achtergrond als bouwkundige en affiniteit met architectuur stelt mij in staat om uw uniek idee gerealiseerd te krijgen.

Als leisteen importeur hebben we tevens een adviesrol voor de Nederlandse markt om de kwaliteit in de markt hoog te houden en voor elk budget een passende oplossing aan te dragen.
Ik heb leisteen leren kennen als een prachtig natuurproduct waarmee hele mooie projecten gerealiseerd kunnen worden. Ik geef graag persoonlijk advies op maat, aangezien u uiteraard iets unieks wilt en ieder project weer anders is. Dit kan bij u op kantoor of bij ons in de showroom. Ik denk graag vanuit mijn expertise met u mee en geef voorstellen voor de geschikte leisoort, dekkingswijze en detaillering. Meedenken vanuit mijn vakgebied is en blijft steeds een uitdaging!

Diensten Lei Import

Lei Import is kostenbewust, servicegericht, staat voor kwaliteit en doet meer dan importeren alleen. Elk project is maatwerk. Met uw eisen en wensen als uitgangspunt, ontfermt het team zich graag over uw project, van moderne nieuwbouw tot monument.

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden. Per project bestaat onze ondersteuning uit bijvoorbeeld:

    • Opname ter plaatse
    • Ondersteuning in tekenwerk en detaillering (Autocad)
    • Ondersteuning van BIM objecten in de Bouwconnect Bibliotheek
    • Meedenken in oplossingen
    • Referenties
    • Duidelijkheid over levertijden en planning

Wij zijn doordrongen van het feit dat uitsluitend de beste kwaliteit goed genoeg is. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het product, maar ook voor de gehele organisatie die achter dat product staat.


 

Twitter

Snel een vrijblijvende offerte op maat

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import Dakramen bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier
Algemene Voorwaarden
Disclaimer

Volg ons via
facebookLinkedinPinterestlinkedin